0592 612078 | Home | Links | Sitemap | Contact
Meer dan bewegen alleen
Probeer nu geheel vrijblijvend
ons bewegingscentrum en
vraag een gratis proefles aan

Biodanza

Biodanza is een effectieve manier om weer in balans te komen. We starten een les met actieve oefeningen die onze vitaliteit en vreugde stimuleren. In de tweede helft worden de oefeningen rustiger zodat we ons lichaam kunnen ontspannen en nieuwe energie kunnen opdoen. Tijdens de les praten we niet, zodat ons hoofd even rust krijgt en we ons lichaam de kans geven om nieuwe positieve ervaringen op te doen. Na een tijd op regelmatige basis deel te nemen in een Biodanzagroep, zullen de meeste mensen merken dat hun leven op positieve wijze verandert. Zij krijgen meer zelfvertrouwen, voelen zich lekkerder in hun vel en zijn beter in staat liefdevolle relaties te onderhouden. Biodanza gebruikt beweging, muziek en contact tussen mensen om dit te bereiken.

Elke maandagmorgen is er een biodanza groepsles van 09:30 - 11.30. Voor meer informatie en deelname www.stamdebasis.nl

Elke eerste zondagmorgen van de maand is er een kind - ouder biodanza groepsles van 11:00 - 12.30. Voor meer informatie en deelname www.stamdebasis.nl

In de kinder Biodanza leren kinderen al spelenderwijs hun emoties vrij te uiten. Tijdens de les worden ze soms uitgedaagd in hun fantasie en beleven ze samen avonturen. Soms zullen ze een vogel, olifant, piraat of fee spelen. Door deze verschillende rollen aan te nemen leren ze hun creativiteit te gebruiken en versterken ze hun identiteit en daarnaast zijn de lessen in het hier en nu, de werkelijkheid. 

Ze leren dat het fijn is om samen te spelen, samen plezier te beleven en rekening met elkaar te houden, dat samen dingen doen leuk is. Ze leren op een natuurlijke manier om samen te werken en dat dit heel gewoon is. De kinderen krijgen meer zelfvertrouwen.

Door samen te dansen geef je jezelf en je kind de gelegenheid om op een andere manier elkaar te leren kennen. Na het dansen krijgen de kinderen de mogelijkheid om met elkaar een tekening te maken.

Partners | Linkpagina